Konen med æggene

Møllerens Fond har i 2021 også støttet:

           

Klassisk musik og eventyr på Eventyrslottet i Odense

     

                                                                                                   Fonden til bevarelse af                                                                                                                            Aarup Mølle

        

Besættelsesmuseum Fyn

             

                       

           

 

             

 

             

 

                        

 

          

 

         

 

 

 

UDVALGTE UDDELINGER:

SDU Entrepreneurship

Fonden indgik i 2018 en tre årig med SDU om at yde støtte til udvalgte teams i SDU’s studenteriværksættermiljø. Når perioden er er gået, vil der blive udarbejdet en samlet evaluering af støttens betydning. Der er ikke så mange, som støtter iværksættere i den tidlige opstart, men vi vil gerne give midler til dem med spændende ideer og en stærk vilje til at lykkes. I juni måned 2020 er indgået endnu en tre årlig aftale om særligt designede forløb for teams, der skal arbejde med bæredygtighed/klima.

SDU Entrepreneurship Labs er rugekasse for studerende, som vil skabe deres egen virksomhed, mens de læser på Syddansk Universitet. 

I inkubatoren kan iværksætterne få vejledning af erfarne forretningsudviklere. De kan finde kontorpladser, mødelokaler og få adgang til mentorer, erhvervsliv og investorer. Desuden kan de deltage i en række faglige arrangementer og netværksaftener. 

En gang om året fejres iværksætterne ved SDU Startup Night. Fonden er partner i arrangementet omkring kåringen af årets bedste SDU-iværksættere. 

 

Fonden har på flere måder ydet støtte til Odense Glasværk gennem de seneste år. Det gør vi, da Glasværket både viderefører de stolte håndværkertraditioner omkring glasproduktion i Odense, og da der i det daglige arbejde indgår sociale hensyn. Målet er at få flere virksomheder til at arbejde med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere ud fra at kunne rumme flere forskellige kompetencer.

 

Anden støtte til kunst

Erik Brandt - Munken - 2017 - Opstillet i forbindelse med byggeriet "Munkemøllen", som er bygget på det sted ved Odense Å, hvor Munke Mølle blev grundlagt i 1100 tallet.

 

Mette Agerbæk -  Balancebuen - 2010. I anledning af Odenses deltagelse i Expo 2010.


Bo Thobo-Carlsen. Udsmykningerne ”Sisyfos” og ”Prometheus” (hver 397 x 425 cm.) er udført til Syddanske Forskerparkers auditorium for Møllerens Fond i 2004.

 

Hanne Varming. Konen med Æggene 1997

Pierre Shumann, 1988. Munke Mose

Margit Lyckander, 1988. Munke Mose

 

Lars Ekholm 1988, Munke Mose

 

Erik Warming, 1988. Munke Mose

 

 

 Bjørn Nørgaard, 2005